Nähä….

Tog prov på Signe i morse men det var jättelågt så det blir ingen parning förrän nästa vecka. Om jag gissar så skulle jag kunna tänka mig kring tisdag eller onsdag kanske. Lite synd att vi inte fick det gjort i helgen så hade jag sluppit ta ledigt från jobbet. Men spännande är det, det här kommer bli så himla bra 🙂

Ikväll är Magnus på stan med arbetskompisar och jag unnar jag mig lite fredagsmys med ostkrokar och Fångarna på fortet i väntan på att jag ska åka in och hämta honom.

 

One thought on “Nähä….

  1. Ullis says:

    Ååhh… jag hittade just en bortglömd påse ostkrokar också i skåpet , som jag ska tröstäta till nån film ikväll 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.