Gröna fingrar!

Kan definitivt inte påstå att jag har gröna fingrar men är däremot ganska duktig att ta död på blommor. Älskar orkidéer och det stora misstaget jag gjort med dem är att jag har slängt flera stycken som jag varit helt övertygad att jag tagit död på för att senare få veta att de faktiskt brukar ta sig om man bara ger dem lite tid och kärlek. En av de som vi har nu har stått för mörkt under en längre tid men nu har den fått flytta in i badrummet så den får mer ljus o så har jag klippt ner den enligt instruktioner från ”blomtanten”. Den ser verkligen bedrövlig ut men jag håller tummarna att den repar sig och att den börjar blomma igen.

Dom andra två orkidéerna har stått i bra ljus och blommar konstant – det är roligt!

Nu börjar det närma sig höglöp för Signe, hon har börjat mjukna och är inte lika vass mot grabbarna längre. Jag ska kolla henne igen i morgon bitti och kanske  blir det även ett prov hos veterinären så vi vet säkrare hur hon ligger till. Nissestackaren har det tokjobbigt och yrslar omkring och låter som en gris mest hela tiden. Glad blev han lillkillen när husse tog med honom ut på lägdan idag och tränade, han behövde verkligen få tänka på nåt annat än fina flickor som luktar gott 🙂

Kolla vad det tinat!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.