Alla Hjärtans Dag!

Att komma hem från jobbet och mötas av tända ljus, en bukett underbara rosor och ett glas smultronbubbel var riktigt mysigt! Alla hjärtans dag är lite fint tycker jag, det ger en puff till att göra sig för det där lilla extra för varandra och då inte bara den man lever tillsammans med. Naturligtvis ska det ske naturligt under de övriga 364 dagarna om året också vilket jag är övertygad om att det gör för de flesta människor 🙂

När jag vaknade i morse fick jag nästan en chock när jag skymtade lägdan genom mörkret och såg hur mycket snön tinat under natten, riktigt stora bara fläckar. Att dessutom skaren var väck kändes helt fantastiskt och Magnus kunde äntligen släppa Bettan. Det blev ett eftermiddagssläpp då han hade tid på Arbetsförmedlingen tidigare på dagen men att släppa på eftermiddagen är ju bättre än ingenting. Två mil blev det vilket hon verkligen behövde och lillgumman gjorde det bra med tanke på att hon  löper, hon blir lite loj då. Nu håller vi tummarna att det håller sig så här så vi hinner med några gånger till, gärna då på helgen så jag också kan vara med.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.