Blåst!

Fortsätter det på det här sättet med plusgrader och blåst många dagar till så är nog snön snart borta. Gillar inte blåst egentligen men samtidigt är det lite mysigt på kvällen på nåt spökligt sätt så länge jag inte är ensam hemma och att jag vet att jag inte behöver gå ut mer. Men bara till en viss gräns förstås, när det börjar skaka i huset och man tror att taket ska lätta –  då är det bara otäckt och inte ett dugg mysigt.

Mysigt tycker Sixten att det är med två tjejer som luktar så himla gott, mycket intressant fast han förstår själv inte riktigt varför han tycker det än. Bettan får han nosa på lite men Signe fräser i från redan innan han tänkt tanken och det skapar lite förvirring i lilla pojkskallen. Får han skäll så blir han jättefjäskig och löjlig, sen kommer han till oss för att få sympati – finaste lilla knasboll 🙂 Nisse, han går det inte att ha i samma rum som tjejerna nu för han ger sig verkligen inte.

Tulpanerna som jag köpte i helgen är som finast nu när de slagit ut riktigt Älskar verkligen tulpaner, de ger en färgklick på tillvaron och skapar vårkänslor. Måste köpa ett knippe till om ett par dagar får då har nog de här gjort sitt!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.