Äntligen!

Nu känner jag mig äntligen pigg på riktigt igen och det är så skönt. Har varit ute hela dagen och jag har inte blivit slut på samma sätt som tidigare, det var bara uppiggande! Friskluft är inte direkt något jag överdoserat de sista veckorna.

Blev alldeles till mig när jag var skogen på eftermiddagen och märkte att skaren tom höll för mig, tänkte att i morgon kan Magnus släppa utan problem! Men så kom jag ut där det var lite mer öppet och där var det mycket mjukare och det blev jättevassa kanter. Även Signe har lyckats göra illa sig på skaren så henne lindade jag innan vi gick men det lossnade direkt…

Ung & Gammal <3

Nu blir det några intensiva dagar på jobbet eftersom jag halkat efter och har en del att ta igen. Så håller vi tummarna att Signe går in i höglöp till nästa helg så slipper jag ta ledigt för det också. Än är hon inte redo, killarna är nyfikna men hon fräser ifrån så fort de stoppar dit nosen.

Ska blir så himla spännande, hanen känns helt rätt på alla sätt och jag hoppas verkligen att allt går som det ska!!!

Älskade lilla MuppSigne 🙂

 

One thought on “Äntligen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.