Fullmåne!

Det är verkligen tjusigt ute men naturligtvis blev det molnigt preciiiiis när jag skulle ge mig ut med kameran och det ser tyvärr bara ut att bli ännu molnigare trots att alla prognoser säger att det ska vara hyfsat klart ikväll/natt. Blev lite grinig då jag hade hoppats få experimentera lite ikväll men vädret är svårt att rå på så jag gav mig på ljusen på köksbordet istället 🙂

Hoppas molnen försvinner tills i morgon för sedan i eftermiddag känner jag mig efter tre långa veckor  äntligen som en människa igen och det jag  behöver nu är sol!! Inga fler bakslag, orkar inte med det…

Avslutar den här fredagen med en alldeles underbar fredagsmys-bild på Tyras och Arts lilla Stargods Edradour ”Figge” som kurat ihop sig med lillhusse Axel i soffan efter en härlig dag i Huså  <3

Axel & Figge  – Foto: Petra Tjärnlund

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.