Ögonlysning, eldvakt och leksaker!

Jag var helt säker på att det var mindre än ett år sedan vi ögonlyste Signe men när jag kollade för en vecka att det stämde så gjorde det naturligtvis inte det, felräknat av mig på en månad! I panik ringde jag Veterinärhuset som fixade en tid åt mig tills idag, puh! Magnus åkte in vid 9-tiden i morse med henne och allt såg bra så då kan vi sätta check på det också och bara vänta in att lillgumman börjar bli redo för en liten tripp till Stockholm 🙂

Kallt var det här inne i morse men värmen började ta sig lagom tills Magnus och Signe gav sig iväg. Tror Nisse också frös för han höll sig stadigt vid vedspisen. Först och främst för att det var varmt och skönt intill vedspisen gissar jag på men han kände nog också ett visst ansvar att vara eldvakt när husse inte var hemma o kunde påminna mig att peta in mer ved i spisen så elden inte slocknar 🙂

Eldvakt!

 

Kaffe på gång

Så på eftermiddagen kom äntligen mitt paket som jag väntat på, en trådlös fjärrutlösare till systemkameran. Den skulle ha kommit redan igår och när den inte gjorde det så gick jag naturligtvis igång på alla tusen på PostNord som aldrig kan hålla vad de lovar. I slutändan visade sig att PostNord gjort precis som de skulle, det var ICA som missat att skanna in paketet. Mänskliga faktorn och det är sånt som händer… Jag tar naturligtvis tillbaks alla fula saker jag sagt om PostNord under sista dygnet  🙂

Nu ska det förhoppningsvis gå lättare att ta bilder kvällstid, ska bli spännande att testa till helgen om jag är piggare!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.